SZOLGÁLTATÁSOK

Válasszon az alábbi szolgáltatásaink közül:

 

 

Cégünk vállalja régi villanytűzhely cseréjét, illetve új villanytűzhely bekötését Budapest összes kerületében, és fővárosunk vonzáskörzetében. Hagyományos, kerámialapos, indukciós, különálló és beépített villanytűzhely, villanysütő beüzemelését is végezzük.


Az Elektrodirekt villanyszerelő szakembere megvizsgálja a meglévő vezetékek keresztmetszetét, valamint a

biztosítékokat, és szakszerűen beüzemeli az új készüléket, mely azonnal használatra kész. A villanytűzhely bekötés ára: 8.000 Ft.

Az ár a munkadíjat, az anyagköltséget és Budapest kerületein belül a kiszállási díjat is tartalmazza. Munkáinkra 2 év garanciát vállalunk. Az elvégzett villanyszerelési munkát és a bekötéshez felhasznált anyagokat munkalappal igazoljuk, ezzel is biztosítva Önt cégünk megbízhatóságáról.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy fix, villamos csatlakozású tűzhelyet csak villanyszerelő köthet be, a meglévő áramkör tulajdonságainak, és a berendezés paramétereinek ismeretében!
A nem megfelelő kábelezést is lehet korrigálni a vezetékek cseréjével, vagy megfelelő áramkör kialakításával, ebben az esetben a kiérkező munkatársunk a helyszínen elkészíti a villanytűzhely csere, vagy új villanytűzhely bekötés árajánlatát. Fontos megjegyezni, hogy a szakszerűtlen bekötés tüzet okozhat, Ön legyen elővigyázatos, hívja az Elektrodirektet.